Ervaringen met Class Wonen en slapen in Rotterdam

Hier kunt u ervaringen met Class Wonen en slapen bekijken en delen.

Rachida belhouzi 07-02-2018 15:02
Ik heb een bankstel gezien waar overal 995,- op staat en dan nog willen ze bezorg kosten, bij jullie heb ik de zelfde bankstel voor 799,- gekocht!!

En gratis thuis geleverd!! Echt heel goed van jullie heel erg bedankt!!
Jimy 07-02-2018 14:29
Ik ben echt blij met mijn meubels, zoals beloofd hebben jullie op tijd geleverd en ook nog heel netjes! Echt een Top jongens!!
Van den hoorn 06-02-2018 22:02
Echt heel goed geholpen in de winkel! Beste prijs gekregen en heel netjes optijd mijn meubels ontvangen, en ik werd ook heel goed geholpen door een zelf veroorzaakte klacht! Jullie zijn super jongens!!
Abdel 11-01-2018 22:50
Geen aanrader!

Slechte kwaliteit bank geleverd gekregen. In het begin klant vriendelijk allemaal, vervolgens zeer slecht behandeld plus ze komen niet met een oplosding voor de kappote bank.

Mensen deze mensen zijn dieven.
Micheal 30-06-2017 17:15
Mijn meubels zo snel geleverd gekregen!!

Jullie zijn echt snel met meubels leveren!!

Hartelijk dank voor de goeie service!!

Jullie verdienen meer sterren!!

Korting gekregen + Gratis bezorgd+ Gratis gemonteerd!! JULLIE ZIJN TOP!!
Kees groenenboom 24-05-2017 00:07
Mooie meubels! Alles komt op tijd geleverd!

Zijn super aardige mensen! Ik heb zelfs heel wat korting gekregen!

Ze hebben mijn meubels gratis bezorgd en gemonteerd!

Mensen zeker kopen bij deze winkel!!
Tony Van gooij 22-02-2017 14:09
ze zijn heel klantvriendelijk, ik ben heel goed geholpen!

ze bezorgen+monteren gratis heel goed!!

Geen klacht geen probleem gehad Bedankt jongens!!

Ik hoop dat jullie altijd zo goed blijven doorgaan!!
Ron 24-03-2016 02:47
Zeer slecht voor 450 euro een bed gekocht ligt als steen nu al uren wakker alles geprobeerd Hele slechte kwaliteit Heel ons lijf doet pijn we zijn alle 2 klaarwakker
Meliha 24-03-2015 18:35
Geen aanrader,

slechte kwaliteit, in het begin klant vriendelijk vervolgens word je heel slecht behandeld. dus mensen koop niks van hier.

Class Wonen en slapen

Ervaring toevoegen

Heeft u ervaring met dit bedrijf, of wilt u opmerking over dit bedrijf plaatsen, gebruik dan onderstaand formulier.

Uw beoordeling van dit bedrijf




(wordt op de website getoond)
(wordt NIET op de website getoond)

Bedrijven zoeken




Copyright bij meubelsmarkt.nl, alle rechten voorbehouden.